1EUR = 4.8731 RON | Bucureşti 19 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 11.10.2019

Ce spune Goldman Sachs despre criza politică din România - Ce preţuri vor avea polițele RCA pentru șoferi, în funcție de vârstă și mașină  - AUTOSTRĂZILE din „Programul de Guvernare PSD”, trei ani mai târziu: ZERO km noi începuți și terminați. Doar 94 km deschiși pe loturi începute anterior, dar și un tronson „muzeu”, blocaje și termene depășite la toate proiectele. Citeşte pe larg revista presei business din 11 octombrie 2019.

11 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Prima reacție a economiștilor după căderea Cabinetului Dăncilă. Goldman Sachs: Un guvern interimar, tehnocrat sau minoritar nu va face schimbări semnificative în politicile economice și fiscale ale României - Profit.ro.

Prețurile la polițele RCA - gândite să scadă în următoarele 6 luni. Viitoarele tarife pentru șoferi, în funcție de vârstă și mașină - Profit.ro.

AUTOSTRĂZILE din „Programul de Guvernare PSD”, trei ani mai târziu: ZERO km noi începuți și terminați. Doar 94 km deschiși pe loturi începute anterior, dar și un tronson „muzeu”, blocaje și termene depășite la toate proiectele - Hotnews.

Investitorii mari s-au activat la Romgaz, fix când se votează moţiunea de cenzură: Rulaj de 55 mil. lei în doar 3 ore la BVB. Tranzacţia medie este de 3 mil. lei - ZF.

Investiţie surpriză: Christian Tour va lansa o aplicaţie de car sharing care foloseşte doar maşini electrice - ZF.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO