1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 12.08.2019

Familia Negoiță, a primarului Sector 3 și proprietarului clubului de fotbal Dinamo, pregătește un mare ansamblu rezidențial, cu 12 blocuri, birouri și galerii comerciale, peste drum de noul magazin IKEA - Fondul J.C. Flowers se uită după banca deţinută de francezii de la Credit Agricole în România - Piaţa de real estate se încinge. Austriecii de la Strabag au cumpărat cu 12 milioane de euro un teren pe Calea Victoriei din Bucureşti pentru a dezvolta un hotel şi birouri. Citeşte pe larg revista presei de business de astăzi 12 august 2019.

12 aug, 2019 | ECONOMICA.net

Fondul J.C. Flowers se uită după banca deţinută de francezii de la Credit Agricole în România - ZF.

Familia Negoiță, a primarului Sector 3 și proprietarului clubului de fotbal Dinamo, pregătește un mare ansamblu rezidențial, cu 12 blocuri, birouri și galerii comerciale, peste drum de noul magazin IKEA - Profit.ro.

Piaţa de real estate se încinge. Austriecii de la Strabag au cumpărat cu 12 milioane de euro un teren pe Calea Victoriei din Bucureşti pentru a dezvolta un hotel şi birouri. Constructorul austriac, care a ridicat Catedrala Neamului şi Sky Tower, deţine hotelul de 5 stele JW Marriott din Bucureşti - ZF.

Ce acţiuni sunt de urmărit în toamnă? - ZF.

Economiștii Goldman Sachs spun că riscurile unei recesiuni cresc odată cu intensificarea războiului comercial - Hotnews.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO