1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 13.08.2019

Arctic a demarat producţia la fabrica de la Ulmi. Turcii vor produce 2,2 milioane de maşini de spălat pe an după o investiţie de 100 milioane de euro - Înmatriculările de firme au revenit pe creștere, dar rămân în scădere centre economice importante, precum București, Cluj, Timiș și Ilfov. Capitala are cea mai slabă primă jumătate de an începând din 2015 - Ai datorii la stat? Fiscul o să te anunțe curând dacă și cum poți să beneficiezi de Ordonanța Amnistiei. Citeşte pe larg revista presei business din 13 august 2019.

13 aug, 2019 | ECONOMICA.net

Arctic a demarat producţia la fabrica de la Ulmi. Turcii vor produce 2,2 milioane de maşini de spălat pe an după o investiţie de 100 milioane de euro - ZF.ro.

Înmatriculările de firme au revenit pe creștere, dar rămân în scădere centre economice importante, precum București, Cluj, Timiș și Ilfov. Capitala are cea mai slabă primă jumătate de an începând din 2015 - Profit.ro.

Ai datorii la stat? Fiscul o să te anunțe curând dacă și cum poți să beneficiezi de Ordonanța Amnistiei - avocatnet.ro.

Mărcile private contribuie cu 15% la businessul Kaufland şi generează vânzări de 1,6 mld. lei. „Pentru următorii ani ne aşteptăm la creşteri în ceea ce priveşte ponderea mărcilor private, chiar până la a ajunge la media înregistrată în Uniunea Europeană.“ - ZF.ro.

Criză de benzină și motorină în Portugalia. Vehiculele private sunt alimentate cu rația - DIGI 24.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO