1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 37 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 14.08.2019

Avertisment de pe litoral: Drumul cu mașina în minivacanța de Sfânta Maria va fi calvarul turiștilor, vor ajunge mai greu aici decât în Antalya sau insulele grecești - Declin puternic. Depozitele bancare ale străinilor au scăzut în S1/2019 la un nou minim record, de doar 677 mil. euro, nivel de patru ori mai redus faţă de 2018 - Lucrări oprite la drumul expres Craiova-Piteşti și dosar penal pentru constructor . Citeşte pe larg revista presei din 14 august 2019.

14 aug, 2019 | ECONOMICA.net

Avertisment de pe litoral: Drumul cu mașina în minivacanța de Sfânta Maria va fi calvarul turiștilor, vor ajunge mai greu aici decât în Antalya sau insulele grecești - Profit.ro.

Lucrări oprite la drumul expres Craiova-Piteşti și dosar penal pentru constructor - DIGI24.

Declin puternic. Depozitele bancare ale străinilor au scăzut în S1/2019 la un nou minim record, de doar 677 mil. euro, nivel de patru ori mai redus faţă de 2018 - ZF.

Popriri bancare: La neplata datoriilor, firmele vor scăpa doar câteva luni de poprirea pentru restanțele mici - avocatnet.ro.

Statul atacă prin recurs în litigiul pierdut la Paris cu Enel, după ce a încasat încă 50 milioane euro de la compania prin care se judecă cu grupul italian - Profit.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO