1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 14.10.2019

Statul reduce din preț la vânzarea unor spații de birouri la kilometrul zero al Capitalei, după ce nu a găsit cumpărători - La plecare, ministrul Transporturilor anunță "curățenie" la Compania de Autostrăzi: Monștri sacri, oameni de-o viață pe funcții de directori și șefi, și-au pierdut posturile - Viitorul nu va fi al ţărilor, al naţiunilor, ci al oraşelor. Pentru tinerii de azi nu va mai conta ţara de unde sunt, ci oraşul unde locuiesc şi unde muncesc. Citeşte pe larg revista presei din 14 octombrie 2019.

14 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Statul reduce din preț la vânzarea unor spații de birouri la kilometrul zero al Capitalei, după ce nu a găsit cumpărători - Profit.ro.

La plecare, ministrul Transporturilor anunță "curățenie" la Compania de Autostrăzi: Monștri sacri, oameni de-o viață pe funcții de directori și șefi, și-au pierdut posturile - Profit.ro.

Şeful Erste: Viitorul nu va fi al ţărilor, al naţiunilor, ci al oraşelor. Pentru tinerii de azi nu va mai conta ţara de unde sunt, ci oraşul unde locuiesc şi unde muncesc. Azi poţi să stai în Bucureşti, mâine în Praga şi apoi în Viena. Retorica asta naţionalistă este o prostie - ZF.

Structura detaliată a fiecărui fond Pilon 2 la S1/2019 la Bursă: portofoliu de 10 mld. lei, plus 2,5 mld. lei în şase luni - ZF.

Firmele care vor accepta vouchere de vacanță pentru extrasezon în afara acestuia vor risca sancțiuni drastice - avocatnet.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO