1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 18 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 16.10.2019

România revine „în cărţi“ pentru o investiţie de 1 miliard de euro din partea Volkswagen - Dedeman, cea mai mare afacere antreprenorială românească, urcă spre afaceri de 2 mld. euro - HARTA SALARIILOR Cum s-au împărțit creșterile de salarii în țară. Diferențe mari între județe, între stat și privat - Dacia pregătește patru noi modele pentru anul viitor. Când va ajunge Sandero 3 pe piață. Citeşte pe larg revista presei business din 16 octombrie 2019.

16 oct, 2019 | ECONOMICA.net

România revine „în cărţi“ pentru o investiţie de 1 miliard de euro din partea Volkswagen. Dar avem nevoie de o reacţie puternică a Guvernului. „Am iniţiat noi discuţii cu Grupul Volkswagen azi-dimineaţă. România are un raport tehnic foarte bun în acest moment şi nu avem problema cu forţa de muncă.“ - ZF.

HARTA SALARIILOR Cum s-au împărțit creșterile de salarii în țară. Diferențe mari între județe, între stat și privat - Profit.ro.

Dacia pregătește patru noi modele pentru anul viitor. Când va ajunge Sandero 3 pe piață - Profit.ro.

Dedeman, cea mai mare afacere antreprenorială românească, urcă spre afaceri de 2 mld. euro, dacă îşi menţine ritmul actual de creştere: 500 mil. lei în plus în fiecare semestru - ZF.ro.

Atlassib se dizolvă și transferă activitățile către trei firme - Profit.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO