1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 17 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 18.10.2019

Două Românii: lipsa autostrăzilor peste Carpaţi deja a împărţit ţara în două, în condiţiile în care cele mai mari noi investiţii sunt atra­se cu precădere de Transilvania, în timp ce lipsa unei autostrăzi care să trea­că munţii face aproape imposibilă venirea unor investiţii concentrate pe export la sud sau est de munţi - Cel mai mare transportator feroviar de marfă din Polonia vrea să cumpere acțiuni la 3 companii românești. Citeşte pe larg revista presei business din 18 octombrie 2019.

18 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Cel mai mare transportator feroviar de marfă din Polonia vrea să cumpere acțiuni la 3 companii românești - Profit.ro.

Raiffeisen Bank va elimina din luna decembrie terminalele POS din agenţiile băncii. Banca va renunţa din decembrie şi la serviciile Raiffeisen Direct şi Raiffeisen Direct Top. Care este motivul? - ZF.

Lanțul hotelier Starwood, unul dintre cele mai mari din lume, a început demolarea pentru a extinde hotelul Sheraton din București - Profit.ro.

Colliers: Vom vedea o dezvoltare accelerată a sectorului industrial în următorii trei ani, însă avem nevoie de infrastructură, altfel deja discutăm de „două Românii“ - ZF.

Vicepreședinte Airbus: „Da, există riscul să mutăm fabrica de elicoptere de la Brașov în altă țară” / De ce elicopterul Airbus-IAR 215M a rămâs deocamdată doar pe hârtie, deși ar putea fi fabricat în România și pentru alți clienți din întreaga lume - Hotnews.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO