1EUR = 4.8351 RON | Bucureşti 33 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 19.09.2019

Statul român pierde disputa de sute de milioane de dolari cu frații Micula și în justiția SUA - Legea Turismului, adoptată tacit, în primă etapă - despre salariile bancherilor - Firmelor cu restanţe la stat de peste 1 mil. lei li se poate şterge 50% din datorie. Citeşte pe larg revista presei business din 19 septembrie 2019.

19 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Statul român pierde disputa de sute de milioane de dolari cu frații Micula și în justiția SUA. Judecător american: "La cum s-a prezentat, România ar fi picat examenul de procedură civilă la facultatea de drept" - Profit.ro.

Firmelor cu restanţe la stat de peste 1 mil. lei li se poate şterge 50% din datorie. 2.693 de companii, dintre care 2.634 private, au restanţe de 5 mld. euro la stat. Până pe 30 septembrie trebuie să notifice Fiscul, altfel vor intra automat în insolvenţă în T1 2020 - ZF.

Legea turismului, adoptată tacit în primă etapă: Turiștii scapă, deocamdată, de taxa în plus pentru cazare. Hotelierii, controlați de inspectori ascunși. Noi reguli Airbnb - Profit.ro.

Interviu – cel mai mare producător autohton de piese auto pentru Vest: Atrageți producătorii și clienții mari, fără ei nu putem crește pe orizontală - cursdeguvernare.ro.

Bilanţ la cinci ani: Salariile bancherilor au crescut cu un ritm de peste două ori mai lent decât media pe economie - ZF.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO