1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 22.08.2019

INTERVIU din SUA cu George Maior. Când vor fi ridicate vizele pentru români, ce spune despre Exxon, gazele din Marea Neagră şi legea offshore - Ericsson cumpără cel mai mare producător de antene TV și de comunicații mobile din România - Tranzacție surpriză în construcții: Austriecii de la Baumit cumpără un business româno-italian care a lucrat la Palatul Parlamentului, Uzinele Dacia Pitești, rețeaua de magazine Billa. Citeşte pe larg revista presei business din 22 august 2019.

22 aug, 2019 | ECONOMICA.net

INTERVIU din SUA cu George Maior. Când vor fi ridicate vizele pentru români, ce spune despre Exxon, gazele din Marea Neagră şi legea offshore - Adevărul.

Undă verde: Ericsson cumpără cel mai mare producător de antene TV și de comunicații mobile din România - Profit.

Comisia de Prognoză a propus creşterea salariului minim pe economie de la 1 octombrie 2019. Ce spune Ministerul Muncii - Adevărul.

Fiecare român a lucrat anul trecut 169 de zile doar pentru plata taxelor către Stat. Cei mai ”relaxați” sunt ciprioții și maltezii, care ”scapă” de plata taxelor în circa 3 luni - Hotnews.

Tranzacție surpriză în construcții: Austriecii de la Baumit cumpără un business româno-italian care a lucrat la Palatul Parlamentului, Uzinele Dacia Pitești, rețeaua de magazine Billa - Profit.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO