1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 24.09.2019

Grupul DT/OTE ar fi agreat vânzarea către Orange a operațiunilor fixe din Telekom România - Baza aeriană Kogălniceanu, "lovită" de zidul Trump, va deveni una din cele mai importante facilități NATO din regiune. Investiție uriașă pe bani românești, elaborată în pragul vizitei premierului Dăncilă în SUA - Morgan Stanley, printre cele mai mari și importante bănci de investiții din lume, intră în România. Citeşte pe larg revista presei business din 24 septembrie 2019.

24 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Una dintre marile tranzacții imobiliare ale anului a fost finalizată: Morgan Stanley, printre cele mai mari și importante bănci de investiții din lume, intră în România - Profit.ro.

Grupul DT/OTE ar fi agreat vânzarea către Orange a operațiunilor fixe din Telekom România: Oficiali din Guvern, SRI și SIE, convocați pentru analiză - Hotnews.

DOCUMENT Baza aeriană Kogălniceanu, "lovită" de zidul Trump, va deveni una din cele mai importante facilități NATO din regiune. Investiție uriașă pe bani românești, elaborată în pragul vizitei premierului Dăncilă în SUA - Profit.ro.

Ioan Nani, şeful Antibiotice: „Voi dubla salariile angajaţilor în cinci ani, de la 750 de euro la 1.500 de euro net“. Pentru prima dată, un executiv de top din România anunţă dublarea salariilor ca singura soluţie pentru oprirea exodului. Cine mai semnează angajamentul de a dubla salariile angajaţilor în cinci ani? - ZF.

Bursa românească, o maşină de bătut recorduri: indici la maximum, capitalizare record. Banca Transilvania se află la maximul istoric, în timp ce BRD se tranzacţionează la maximul din 2008 - ZF.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO