1EUR = 4.8731 RON | Bucureşti 19 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 25.10.2019

Suntem prinşi în capcana salariilor mici: România este cel mai mare producător de haine şi pantofi din Europa, cu 9.000 de firme care angajează 400.000 de salariaţi - Cel mai negru scenariu Transelectrica: Dacă nu facem centrale noi, nu vom mai avea nici de unde să importăm curent electric . Citeşte pe larg revista presei din 25 octombrie 2019.

25 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Suntem prinşi în capcana salariilor mici: România este cel mai mare producător de haine şi pantofi din Europa, cu 9.000 de firme care angajează 400.000 de salariaţi - ZF.

Discrepanțele uriașe în țară cu care trebuie să lucreze noua guvernare, dacă primește mandatul. În județele sărace, doar 15% din populație este angajată și aproape o treime dintre salariați lucrează la stat - Profit.ro.


Cel mai negru scenariu Transelectrica: Dacă nu facem centrale noi, nu vom mai avea nici de unde să importăm curent electric - Profit.ro.


Un nou grup din China intră în agricultura românească. Adama, companie deţinută de China National Agrochemical, cumpără 10% din Agricover - ZF.

Black Friday 2019: Cand are loc si cum sa prinzi CELE MAI MARI REDUCERI din an - Manager.ro.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO