1EUR = 4.8731 RON | Bucureşti 19 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 28.10.2019

Gustul dulce şi cel amărui al Bursei: Nuclearelectrica se apropie de 100% randament în 2019. Dar aceleaşi forţe care au alimentat ascensiunea acesteia au erodat Alro Slatina - Se pregăteşte restructurarea ANAF în plin scandal al angajărilor în sistem. Citeşte pe larg revista presei business din 28 octombrie 2019.

28 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Gustul dulce şi cel amărui al Bursei: Nuclearelectrica se apropie de 100% randament în 2019. Dar aceleaşi forţe care au alimentat ascensiunea acesteia au erodat Alro Slatina. „Cel mai important proiect al Nuclearelectrica, construcţia reactoarelor 3 şi 4 alături de partenerul chinez, rămâne cu semnul întrebării, dar compania ia în calcul construirea cu forţe proprii a unui singur reactor.” - ZF.

Elveţienii de la Clariant au început construcţia fabricii de bioetanol din Podari, Craiova, investiţie de 140 mil. euro. „Peste 800 de noi locuri de muncă vor fi create în faza de construcţie.“ - ZF.

Radu Hanga de la Grupul Banca Transilvania, cel mai probabil viitorul președinte al Bursei de Valori București - Profit.ro.

Se pregăteşte restructurarea ANAF în plin scandal al angajărilor în sistem - DIGI24.

Daniel Dines vorbeşte despre concedierile de la UiPath: Noi ne-am trezit peste noapte o firmă globală, trebuie să ne păstrăm eficienţa şi drumul spre profit. „În ultimele 10 luni, ne-am dezvoltat forţa de muncă cu 60%, a fost un fel de abordare «blitz scaling». Cu toate acestea, numai creşterea nu este singurul obiectiv al unei mari companii.“

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO