1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 4.09.2019

Finanțele pregătesc o schemă de ajutor de stat pentru facilitățile din construcții. Companiile care au beneficiat de facilități vor da banii înapoi - Modificări la decontarea directă a RCA: Termen limită de prezentare a decontului reparației, sub sancțiunea returnării sumei primite - Străinii din construcţii: 2.000 de zidari, sudori sau dulgheri lucrează pe şantierele din România. „Românii nici măcar nu vin să întrebe ce salariu pot să le ofer. Meserii ca electrician şi instalator sunt pe cale de dispariţie.“. Citeşte revista presei business din 4 septembrie 2019.

04 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Finanțele pregătesc o schemă de ajutor de stat pentru facilitățile din construcții. Companiile care au beneficiat de facilități vor da banii înapoi - Profit.ro.

Străinii din construcţii: 2.000 de zidari, sudori sau dulgheri lucrează pe şantierele din România. „Românii nici măcar nu vin să întrebe ce salariu pot să le ofer. Meserii ca electrician şi instalator sunt pe cale de dispariţie.“ - ZF.

Modificări la decontarea directă a RCA: Termen limită de prezentare a decontului reparației, sub sancțiunea returnării sumei primite - Profit.ro.

Cele mai creditate şi cele mai puţin creditate judeţe. Băncile acordă în cele mai mari 6 judeţe peste 50% din creditele totale - ZF.

Modificările la sistemul 112, publicate în Monitorul Oficial: Cartele prepay doar cu buletinul, amenzi de 5 ori mai mari pentru alertarea falsă și stocarea datelor de către STS timp de 5 ani - Hotnews.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO