1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 5.09.2019

După Vodafone, și RCS&RDS obține suspendarea unui ordin al ANPC de blocare a majorării tarifelor. Operatorul susține că revenirea la tarifele nemajorate ar fi generat pagube de 70,3 milioane de lei numai în acest an - Propunerea de lege care îi sperie pe patroni: Sindicat cu 3 angajați - Speedwell, susținut de multimilionari din Belgia, lansează un fond de 100 milioane de euro dedicat investițiilor în locuințe românești. Citeşte pe larg revista presei business din 5 septembrie 2019.

05 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Speedwell, susținut de multimilionari din Belgia, lansează un fond de 100 milioane de euro dedicat investițiilor în locuințe românești - Profit.ro.

După Vodafone, și RCS&RDS obține suspendarea unui ordin al ANPC de blocare a majorării tarifelor. Operatorul susține că revenirea la tarifele nemajorate ar fi generat pagube de 70,3 milioane de lei numai în acest an - Profit.ro.

Grupul polonez de modă Pepco are ambiţii mari: "Vrem ca în 5 ani să ajungem în România la 500 de magazine şi afaceri de 1 mld. euro." În acest moment compania are 250 de magazine şi afaceri de 250 mil. euro, depăşind Zara sau H&M - ZF.ro.

Orice asigurat va putea cere o listă cu toate serviciile medicale de care a beneficiat în anul anterior și costurile lor - avocatnet.ro.

Propunerea de lege care îi sperie pe patroni: Sindicat cu 3 angajați - startupcafe.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO