1EUR = 4.8358 RON

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 6.09.2019

Scrisoare a ANRE către Comisia Europeană: Există o "probabilitate semnificativă" a sistării de către Rusia a furnizării de gaze prin Ucraina - Record absolut la importurile de gaze din Ungaria în iulie: 1,6 TWh, jumătate din producția lunară a Petrom - Citeşte pe larg revista presei business din 6 septembrie 2019.

06 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Scrisoare a ANRE către Comisia Europeană: Există o "probabilitate semnificativă" a sistării de către Rusia a furnizării de gaze prin Ucraina - Hotnews.ro.

Record absolut la importurile de gaze din Ungaria în iulie: 1,6 TWh, jumătate din producția lunară a Petrom - Profit.ro.

Când încep programele Microindustrializare și Comerț 2019: Câte 100.000 Euro sau 50.000 Euro pentru mici firme românești - startupcafe.ro.

Tranzacţiile cu terenuri pentru malluri şi locuinţe s-au apropiat de 100 milioane de euro în S1/2019. Dezvoltatorii imobiliari au plătit aproape 100 mil. euro în primul semestru pe terenuri unde vor să dezvolte malluri şi locuinţe, în timp ce niciun lot nu a fost cumpărat pentru un nou mare proiect de birouri - ZF.

Trei constructori care erau în topul celor mai mari în urmă cu şase ani au ajuns în insolvenţă. „Este posibil să mai apară şi alte insolvenţe. Firmele care au contracte pentru lucrări publice sunt cele mai expuse“ - ZF.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO