1EUR = 4.8731 RON | Bucureşti 19 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 6.11.2019

Google își deschide anul viitor primul centru de cercetare din România în cel mai înalt turn de birouri din centrul Bucureștiului - Cât de eficiente sunt băncile mari şi băncile mici din România. Raportul cost/venit operaţional este 50% la cele mai mari 10 bănci şi peste 100% la băncile mici - Citeşte pe larg revista presei business din 6 noiembrie 2019.

06 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Google își deschide anul viitor primul centru de cercetare din România în cel mai înalt turn de birouri din centrul Bucureștiului - Profit.ro.

Cât de eficiente sunt băncile mari şi băncile mici din România. Raportul cost/venit operaţional este 50% la cele mai mari 10 bănci şi peste 100% la băncile mici - ZF.

 Firma americană de investiții TRG, nou proprietar al Animax, intră în rețeaua de centre de radioterapie Amethyst și își asigură controlul alături de fondatori - Profit.ro.

Camera de Comerţ şi Industrie a României: În România sunt 15.700 de companii cu capital turcesc, care au investit aproape 600 mil. euro - ZF.

Ce se întâmplă când e campanie electorală: Proiectul lui Teodorovici cu închisoare pentru evaziune a trecut de Senat. La fel, legalizarea canabisului medical - Profit.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO