1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 33 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 9.08.2019

SRI și BNR, principalii clienți de stat direcți ai Oracle România, al cărei șef este acuzat de luare de mită - Fraţii Dedeman intră în acţionariatul Antibiotice Iaşi - Teodorovici vrea ca directorii economici din ministere și instituții de stat să fie parte a Ministerului de Finanțe. Citeşte pe larg revista presei de business mai jos.

09 aug, 2019 | ECONOMICA.net

SRI și BNR, principalii clienți de stat direcți ai Oracle România, al cărei șef este acuzat de luare de mită - Profit.ro.

Teodorovici vrea ca directorii economici din ministere și instituții de stat să fie parte a Ministerului de Finanțe - Hotnews.ro.

O altă investiţie a fraţilor Pavăl de la Dedeman pe bursa de la Bucureşti: intră în acţionariatul Antibiotice Iaşi cu un plasament de 1 mil. lei - ZF.

În curând, bolnavii cu afecțiuni grave vor putea fi trimiși la tratament în clinici private din țară, nu doar în străinătate - avocatnet.ro.

Probabil, în curând fără Algocalmin pe bursă. Zentiva România are liber la delistare. Majoritarii au ajuns la o deținere de peste 95%, după majorarea de capital, care le permite scoaterea de la tranzacționare a titlurilor - Profit.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO