1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în prima dimineaţă a săptămânii - revista presei din 21.10.2019

Ungaria și-a majorat cu 17% importurile de gaz rusesc. Toată cantitatea suplimentară a fost exportată în România - Cea mai mare fabrică de prosoape din România - închisă. 600 de apartamente făcute de turci vor răsări - Un pachet de acţiuni DIGI, dintr-o mână în alta. Citeşte pe larg revista presei business din 21 octombrie 2019.

21 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Ungaria și-a majorat cu 17% importurile de gaz rusesc. Toată cantitatea suplimentară a fost exportată în România - Profit.ro.

Un pachet de 3,3% din Digi a mers vineri dintr-o mână în alta la o valoare a tranzacţiei de 36 milioane de lei. După trei şedinţe consecutive de scădere, acţiunile DIGI s-au apreciat vineri cu 2,36% - ZF.

Cea mai mare fabrică de prosoape din România - închisă. Un grup turc o înlocuiește cu peste 600 de apartamente - Profit.ro.

Chiriţoiu, Consiliul Concurenţei: Tendinţele de concentrare din sectorul materialelor de construcţii ridică o serie de îngrijorări - ZF.

Fondul lui Jiri Smejc, unul dintre cei mai mari investitori în jocuri de noroc, partener cu Petr Kellner, cel mai bogat investitor din Cehia și posibil proprietar PRO TV, cumpără o nouă companie în România - Profit.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO