1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 24 º

News

Cinci ştiri business pe care să nu le ratezi în această dimineaţă

Băncile-mamă ale Piraeus şi Bancpost au ajuns să valoreze jumătate din BRD şi BT. 65% dintre copiii din școala primară vor avea joburi necunoscute astăzi. Ministrul Culturii a tăiat din pix activitatea Cuprumin. Retailul domină topul angajatorilor din România. Timişoara este cel mai bun oraş din România pentru afaceri. Vezi mai jos pe larg revista presei economica din 11 februarie 2016.

11 feb, 2016 | ECONOMICA.net

Băncile-mamă ale Piraeus şi Bancpost au ajuns să valoreze jumătate din BRD şi BT –zf.ro

Cele patru bănci greceşti, cu subsidiare pe piaţa locală, au pierdut 6,8 mld. euro din capitalizare din cauza corecţiilor agresive care au cuprins bursa de la Atena. Acţiunile băncilor elene s-au prăbuşit cu peste 60% în acest anAstfel cele mai mari bănci româneşti listate la Bucureşti au o valoare de piaţă mai mare decât a grupurilor elene NBG, Piraeus şi Eurobank.

Scabbio, Manpower: 65% dintre copiii din școala primară vor avea joburi necunoscute astăzi - profit.ro

Viteza cu care se schimbă piața muncii va accelera în următorii 5-10 ani, iar tehnologia, digitalizarea și inteligența artificială vor schimba total modul în care trăim și muncim.

Cum a tăiat din pix ministrul Culturii activitatea Cupru Min- adevarul.ro 

Activitatea companiei de stat Cupru Min riscă să fie perturbată de ordinul prin care Ministerul Culturii a inclus Roşia Montană în lista monumentelor protejate. Perimetrul sitului arheologic traversează cariera de cupru a companiei şi halda de steril, unde trebuie să fie realizată o investiţie de peste 18 milioane de euro.

Topul companiilor din Romania cu cei mai multi angajati in anul 2015: retailerii domina clasamentul - wall.street.ro

Retailerul german Kaufland se afla in topul celor mai mari companii din Romania, dupa numarul de angajati, cu aproape 24.000 de salariati, urmat la distanta de producatorul de hidrocarburi OMV Petrom.

40 cele mai bune orașe pentru afaceri, ediția 2016 - forbes.ro

Cea mai importantă schimbare față de anul trecut este căderea Bucureștiului pe locul al treilea. Timișoara este, pentru a doua oară consecutiv și a treia dată în istorie, cel mai bun oraș pentru afaceri din România.

 

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO