Cinci telefoane pe care merită să le cumperi în locul iPhone 5S

Toata lumea a aşteptat ca în fiecare an lansarea iPhone, dar modelul 5S, prezentat luna aceasta, nu a adus neapărat ceva spectaculos, pe piaţa existând deja modele mult mai performante.
Economica.net - lun, 23 sept. 2013, 21:04
Cinci telefoane pe care merită să le cumperi în locul iPhone 5S

Vom încerca să vă oferim cinci variante de smartphone-uri pe care merită să le achiziţionaţi în locul noul iPhone 5S.

Terminalul celor de la Apple vine cu un procesor dual core de 1.7 Ghz, o memorie RAM de 1GB, o memorie internă de 16 GB, un ecran de 4 inci cu o rezoluţie de 1136 x 640 de pixeli şi o cameră de 8 megapixeli.

O variantă  pentru smartphone-ul Apple este Samsung Galaxy S4 de 16GB pe care îl puteţi achiziţiona din magazinele online cu preţuri care încep de la 2.300 de lei, sau de la operatorii telecom cu preţuri care încep cu 104 euro cu abonament.

Telefonul este dotat cu un procesor quad-core de 1.9 Ghz, o memorie RAM de 2 GB, ecran full HD Super AMOLED de 5 inci, cameră principală de 13 megapixeli şi una secundară de 2 megapixeli.

HTC One este un alt smartphone care depăşeşte cu mult iPhone 5S şi pe care îl găseşti în magazinele online la preţuri care  2.400 de lei. One-ul vine cu o memorie internă de 32GB, un procesor de 1.7 Ghz, memorie RAM de 2GB, cameră de 4 ultrapixeli (13 megapixeli) şi un ecran de 4.7 inci şi rezoluţie de 1920 x 1080 de pixeli.

Sony XPERIA Z, un smartphone rezistent la şi praf, îl puţi achiziţiona din magazinele online cu preţuri care încep cu 2.100 de lei. Este dotat cu un ecran de 5 inci cu rezoluţie de 1920 x 1080, un procesor quad-core de 1.5 Ghz, o memorie RAM de 2GB, o memirie internă de 16 GB şi o camera foto de 13.1 megapixeli.

LG G2, recent lansat în cadrul IFA 2013, este un smartphone de top cu un procesor quad-core de 2.26 Ghz, o memorie RAM de 2GB, o memorie internă de 32 GB, un ecran de 5.2 inci şi o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli şi o cameră de 13 megapixeli. Modelul celor de la LG ar putea ajunge în România la un preţ de 2.800 de lei.

Un alt model, care merită mai multă atenţie decât iPhone 5S este Samsung Galaxy Note 3, un terminal cu un ecran de 5.7 inci cu o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, un procesor de 2.3 Ghz, o memorie RAM de 3GB, o memorie internă de 32 GB şi o cameră  de 13 megapixeli, capabilă să filmeze la rezoluţie 4K. Telefonul ar putea ajunge în România în perioada următoare la preţul de 3,000 de lei.

Te-ar mai putea interesa și
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi au fost înregistrate în martie pe primele două loturi ale A7 Ploiești - Buzău, potrivit raportărilor lunare oficiale. Alături de Coni și......
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Ecofinance, o companie de tehnologie financiară care operează sub marca de consum CreditPrime în România, a înregistrat ...
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții guvernamentale americane
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții ...
Statele Unite au anunţat marţi o nouă serie de sancţiuni împotriva Iranului care vizează "două companii şi patru ...
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Activista pentru climă Greta Thunberg va fi trimisă din nou în judecată pentru că nu a respectat un ordin al Poliţiei ...