1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 23 º

News

Cinci zile de concediu se pot transforma în 29 de zile de vacanţă, în 2017 - studiu

Cu ajutorul a cinci zile de concediu suplimentare, zilele libere prevăzute de Codul Muncii pentru bugetari pot fi transformate, în 2017, în 29 de zile de vacanţă, reiese dintr-un studiu realizat de momondo.ro şi remis, miercuri, AGERPRES.

11 ian, 2017 | Agerpres

'Anul 2017 aduce 14 zile libere pentru bugetari, prevăzute în Codul Muncii. Dintre acestea, 11 sunt în timpul săptămânii. De primele două zile libere, 1 ianuarie şi 2 ianuarie, fiecare persoană s-a bucurat cum a ştiut mai bine. Pentru restul zilelor libere rămase în calendar, specialiştii noştri au analizat cele mai bune opţiuni prin care românii să le transforme în vacanţe prelungite către destinaţii de călătorie ieftine', se menţionează în comunicat.

De exemplu, 24 ianuarie (marţi) - Ziua Unirii Principatelor Române poate fi inclusă într-o mini-vacanţă de trei zile, între 21-24 ianuarie a.c., la Sofia, în Bulgaria. Zilele de 16 aprilie (duminică) şi 17 aprilie (luni) - Paştele fac parte dintr-o vacanţă programată în perioada 14-17 aprilie 2017, la Thessaloniki, în Grecia. Nu în ultimul rând, specialiştii momondo.ro fac o recomandare cu ocazia Zilei Muncii, mini-sejurul debutând pe 28 aprilie şi încheindu-se pe 1 Mai, în Las Palmas de Gran Canaria, Spania.

www.momondo.ro este un motor de căutare independent şi gratuit care compară cele mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri şi închirieri auto la nivel global. momondo are birourile în Copenhaga şi este prezent pe 35 de pieţe internaţionale. Aplicaţiile momondo pentru mobil sunt disponibile gratuit pe iPhone şi Android.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO