1EUR = 4.7694 RON | Bucureşti 14 º

Companii

Cine ar putea fi noul şef al RCS & RDS

Valentin Popoviciu, cel de-al doilea om din gigantul telecom RCS & RDS, l-ar putea înlocui la șefia companiei pe Alexandru Oprea care și-a dat demisia din funcția de CEO la finalul săptămânii trecute, au declarat pentru ECONOMICA.NET surse din interiorul companiei. 

15 apr, 2015 | ECONOMICA.net

Valentin Popoviciu lucrează în cadrul RCS & RDS din anul 1998, și ocupă în momentul de față funcția de director de dezvoltare al companiei, după ce anterior s-a ocupat de dezvoltarea diviziei de comunicații mobile.

RCS & RDS a anunțat vineri că, începand cu data de 14 aprilie 2015, Alexandru Oprea, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație RCS & RDS, își incetează colaborarea cu compania, după 18 ani de activitate în cadrul operatorului telecom.

Anunțul a șocat piața de telecom, mai ales că nici angajații companiei nu știau despre decizia CEO-ului de a părăsi compania, iar plecarea lui Oprea este învăluită de mister.

Faptul că odată cu anunțul despre plecarea lui Alexandru Oprea nu a fost anunțat și noul director general al RCS & RDS ne face să credem că decizia fost una de moment.

“Sunt onorat că am putut să particip la dezvoltarea și consolidarea unei companii pe care o consider exemplară pentru mediul privat din România. Sunt sigur că în domeniul telecomunicațiilor, RCS & RDS va continua să fie un nume de referință și va rămâne cel puțin la fel de competitivă. Îmi doresc totodată, ca și proiectele Digi Sport si Digi 24, precum canalele de documentare și film să își continue ascensiunea și să rămână aceleași demersuri media spre civilizație și profesionalism, așa cum au fost concepute”, a declarat Alexandru Oprea prin intermediul unui comunicat de presă.

Posibilul succesor al lui Oprea la șefia RCS & RDS este absolvent al facultății de Afaceri Economice Internaționale în cadrul Universității Ovidius, și și-a început cariera în interiorul companiei pe funcția de branch manager, în divizia operatorului din Constanța.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO