Cine îşi portează numărul în reţeaua Digi Mobil pe doi ani are reducere 50% pe opt luni

Cine îşi portează numărul de mobil în reţeaua Digi Mobil printr-un contract pe 24 de luni primeşte, automat, o reducere de 50% a tarifului pe o perioadă de opt luni, anunţă RCS & RDS printr-un comunicat de presă.
Economica.net - joi, 19 nov. 2015, 09:22
Cine îşi portează numărul în reţeaua Digi Mobil pe doi ani are reducere 50% pe opt luni

Astfel, RCS & RDS desfășoară de joi, 19 noiembrie, până luni, 23 noiembrie 2015, o nouă campanie „Black Friday la Digi Mobil”, destinată clienţilor noi – persoane fizice – care își portează numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil și contractează unul sau mai multe abonamente din gama Optim şi/sau Complet, pe o perioadă de 24 de luni. Această promoție le aduce clienților reduceri de 50% din prețul abonamentului, pe o perioada de până la 12 luni. Promoția este valabilă în cele peste 300 de magazine Digi și Puncte de prezență RCS & RDS, precizează comunicatul companiei.

Încheierea unui contract prin portare îi aduce automat noului client, timp de 8 luni, o reducere de 50% din prețul lunar al abonamentului. Totodată, clientul va primi la contractare două vouchere promo pe care le poate oferi prietenilor. Acestea îi oferă clientului posibilitatea de a-și prelungi perioada de reducere până la 12 luni, dacă sunt activate până la data de 31 decembrie 2015 de către prietenii care se abonează la Digi Mobil (fiecare voucher activat prelungeste cu 2 luni perioada de reducere de 50% pentru abonatul care a primit inițial voucherul), conform RCS & RDS.

De asemenea, toţi clienţii care au primit voucherele promo şi contractează la rândul lor un abonament Digi Mobil, vor beneficia de reducerea de 50% la abonament pentru primele 2 luni şi de două vouchere pentru a aduce în reţea alţi prieteni.

Abonamentele Digi Mobil au preţuri cuprinse între 2 şi 6 euro/lună (TVA inclusă), iar clienții se bucură de un pachet generos de beneficii: convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în reţelele internaţionale fixe şi până la 3000 de minute în reţelele internaţionale mobile, internet mobil nelimitat în reţeaua proprie şi până la 200 MB/lună pentru date în roaming national, pe care îi pot utiliza gratuit până la 31 decembrie 2015. Clienții Digi Mobil pot achiziționa telefoane mobile cu plata integrală sau în rate, fără dobândă.

Digi Mobil le oferă clienților săi acces la rețeaua companiei bazată pe tehnologia 3G și 4G. În prezent, compania a implementat tehnologia 4G în următoarele orașe din țară: Arad, București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Timișoara. A doua etapă a proiectului urmează să fie finalizată până la finalul acestui an, când utilizatorii din 15 orașe din România vor putea beneficia de vitezele de acces la internetul mobil pe care le oferă tehnologia 4G: Alexandria, Baia Mare, Bârlad, Brăila, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Lugoj, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Reșița, Satu-Mare, Slatina, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Vaslui, precum și Valea Prahovei și zona turistică a județului Brașov.
Mai multe informații despre serviciile companiei sunt disponibile pe www.rcs-rds.ro.

RCS & RDS furnizează servicii în România, Ungaria, Spania şi Italia. Compania deţine televiziunea Digi24 HD, cu 8 staţii regionale, 4 canale de sport, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, un canal de muzică, Utv, 5 posturi de radio: Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM, DANCE FM şi Digi FM.

Te-ar mai putea interesa și
Huawei Mobile Services anunță noi recorduri în urma extinderii ecosistemului în 2022
Huawei Mobile Services anunță noi recorduri în urma extinderii ecosistemului în 2022
Huawei Consumer Business Group anunță că a atins numeroase obiective în ultimul an prin extinderea ecosistemului Huawei Mobile Services (HMS). Compania consideră creșterea din 2022 ca fiind......
Moody’s vede un risc valutar foarte mare pentru băncile din Ucraina și Turcia
Moody’s vede un risc valutar foarte mare pentru băncile din Ucraina și Turcia
Băncile din Ucraina şi Turcia se confruntă cu un risc "foarte mare" de pe urma restricţiilor asupra fluxurilor de capital, ...
Plafonarea prețului țițeiului rusesc a dus la explozia pieței tancurilor petroliere vechi
Plafonarea prețului țițeiului rusesc a dus la explozia pieței tancurilor petroliere vechi
Piaţa tancurilor petroliere vechi cunoaşte o perioadă de boom, motivul principal fiind eforturile statelor occidentale ...
Grecia și Bulgaria negociază reluarea unui proiect de construire a unui oleoduct care să ocolească Strâmtoarea Bosfor
Grecia și Bulgaria negociază reluarea unui proiect de construire a unui oleoduct care să ocolească Strâmtoarea Bosfor
Embargoul introdus de Uniunea Europeană pentru petrolul rusesc a făcut ca Grecia şi Bulgaria să reia discuţiile cu privire ...