1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 12 º

News

Cioloş: Dacă lucrurile merg cum am planificat, autostrada Piteşti-Sibiu ar trebui să fie gata până în 2021

 Premierul Dacian Cioloş a anunţat, duminică, la Digi 24, că autostrada Piteşti-Sibiu va fi finalizată în 2012, dacă lucrurile vor merge conform planificărilor.

04 dec, 2016 | ECONOMICA.net

"Dacă lucrurile merg cum am planificat noi, până în 2021 ar trebui să fie gata (autostrada Piteşti-Sibiu - n.r.). Până la sfârşitul acestui an finalizăm studiile de fezabilitate pe 3 din cele 5 loturi şi lansăm licitaţiile pentru proiectul tehnic şi toată partea de avizare, după care urmează construcţia. Pe celelalte două loturi mai complexe finalizăm studiile de fezabilitate anul viitor, în mai, după care se lansează licitaţia pentru lucrări", a spus Cioloş.

El a adăugat că la toate proiectele prioritare prevăzute în Master Plan se lansează licitaţii, menţionând în acest sens Târgu Mureş-Iaşi, Piteşti-Craiova.

Întrebat despre autostrada Comarnic-Braşov, Cioloş a explicat că în acest caz "nu s-a trecut de licitarea contractului, pentru că nu s-au găsit operatori contractanţi care să intre şi în preţul stabilit şi să ţină cont şi de complexitatea lucrărilor".

"Nu ştiu dacă se va face sau nu (autostrada Comarnic Braşov - n..r). Să fiu sincer, eu nu m-am focalizat pe această parte. M-am focalizat pe Sibiu-Piteşti şi pe finalizarea Lugoj-Deva, pe ceea ce merge în partea Transilvaniei", a adăugat Cioloş.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO