1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

News

Cioloş: din Platforma România 100 se va desprinde un partid

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat, duminică, în cadrul unei întâlniri a comunităţii Platforma România 100, că din această structură se va desprinde un partid ce urmează a fi prezentat în lunile următoare şi care nu va acţiona împotriva celor cu "acelaşi ADN", fiind deschis colaborării cu cei cu care împărtăşeşte valori comune. 

10 dec, 2017 | Agerpres | ECONOMICA.net

"Din platforma România 100 se va desprinde un partid politic. (...) Fără nicio îndoială. E clar şi noi, cel puţin, cei care am fondat Platforma România 100, suntem hotărâţi să facem lucrul acesta. (...) Trebuie să fie un proces natural, şi nu unul forţat. (...) Da, se va desprinde un partid politic din Platforma România 100, dar care are nevoie de o fundaţie solidă, o fundaţie de principii, de idei, valori şi are nevoie, mai mult decât atât, de o viziune şi de programe şi chiar de proiecte. E important să arătăm oamenilor nu doar o viziune şi o ideologie, e nevoie să arătăm în ce se traduce ideologia sau în ce se traduc acele valori, principii, etică, morală care pot să contureze la un moment dat şi ideologia", a spus Cioloş la reuniunea platformei pe care a creat-o. 

El a arătat că înfiinţarea unui partid nu este un obiectiv în sine al Platformei România 100. Fostul premier a subliniat că un astfel de proiect trebuie să fie rezultatul unei "implicări efective". 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO