1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

Finanţe şi bănci

Cioloş merge în Parlament pentru a prezenta un raport cu privire la execuţia bugetară

Premierul Cioloş a fost invitat de conducerea Parlamentului săptămâna trecută, pentru a prezenta un raport cu privire la execuţia bugetară.

19 sep, 2016 | Agerpres

'S-a decis invitarea prim-ministrului în Parlament pentru a prezenta un raport cu privire la execuţia bugetului, pentru că, în spaţiul public, au apărut tot felul de informaţii contradictorii. Birourile permanente reunite s-au consultat cu cabinetul premierului şi am convenit - luni, săptămâna viitoare, pe 19 septembrie, la ora 14,30, va fi prezent în faţa Camerelor reunite', anunţa preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, săptămâna trecută.

El a adăugat că prim-ministrul Cioloş va avea 30 de minute, în plenul reunit, pentru a face o prezentare, la începutul şedinţei. Vor urma intervenţiile din partea grupurilor calculate proporţional cu numărul de parlamentari şi la sfârşit premierul va răspunde întrebărilor.

De asemenea, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a adresat o scrisoare deschisă premierului.

'Consider că este absolut necesar să avem o poziţie clară din partea dumneavoastră cu privire la intenţiile reale ale Guvernului, întrucât informaţiile contradictorii care vin, în mod direct sau indirect, din partea membrilor Executivului generează confuzie şi îngrijorare în rândul investitorilor, salariaţilor şi al tuturor celorlalţi cetăţeni', arăta Dragnea, printre altele, în scrisoare, făcând referire la posibilele modificări ale Codului fiscal vehiculate în presă.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO