1EUR = 4.8595 RON | Bucureşti 26 º

News

Cioloş: Nu ministrul Agriculturii stabileşte preţul la gaze sau pregăteşte acte normative privind politica industrială

Premierul Dacian Cioloş a declarat joi că nu ministrul Agriculturii este cel care stabileşte preţul gazelor naturale şi nici nu redactează acte normative referitoare la politicile industriale.

17 noi, 2016 | Agerpres

Cioloş a răspuns astfel unei întrebări legate de faptul că în perioada în care a deţinut portofoliul Agriculturii ar fi semnat documente prin care se facilita ieftinirea preţului gazelor, favorizându-se anumite companii.

'E interesant că ies de la naftalină aşa... mai multe lucruri în ceea ce mă priveşte acum, în perioada asta. E un subiect pe care eu l-am mai comentat atunci când a fost de actualitate. (...) Eu eram ministrul Agriculturii atunci şi nu cred că un ministru al Agriculturii stabileşte preţul la gaze şi nu cred că un ministru al Agriculturii negociază sau pregăteşte acte normative care vizează politica industrială şi inclusiv preţul la gaze. Normal atunci când te întreabă cineva: 'vrei îngrăşăminte chimice mai ieftine pentru agricultori, îngrăşăminte chimice care se fac pe bază de gaze'... Normal că un ministru al Agriculturii e interesat să creeze oportunitatea pentru agricultori de acces la îngrăşăminte mai ieftine', a precizat premierul, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO