1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Extern

Circa 20% dintre zborurile operate de Air France, suspendate pe fondul grevei naţionale

Circa 20% din zborurile operate de Air France sunt suspendate sâmbătă pe fondul intrării în grevă a piloţilor companiei aeriene, în semn de protest faţă de reforma Muncii.

11 iun, 2016 | Mediafax

Circa un sfert din numărul piloţilor companiei Air France au intrat în grevă sâmbătă, alăturându-se angajaţilor din domeniul transportului feroviar şi al celor din cadrul serviciilor de colectare, care protestează de câteva zile. În aceste condiţii, aproximativ 20% dintre zborurile interne ţi internaţionale ale companiei au fost suspendate, informează  Associated Pres, citată de Mediafax.

Printre pasagerii afectaţi de perturbările traficului aerian se află şi suporteri ai campionatului de fotbal Euro 2016, organizat anul acesta de Franţa.

Sindicatele intenţionează să prelungească greva până joi, solicitând salarii mai bune.

Air France a anunţat că "aproximativ 80% din zboruri vor fi asigurate" duminică, în condiţiile în care o nouă grevă a izbucnit sâmbătă.

Compania a precizat că va asigura şi "peste 80% dintre zborurile pe distanţă lungă", "peste 85% din cele interne" şi "aproximativ 70% din cele pe distanţă medie" dinspre şi spre aeroportul Charles-de-Gaulles.


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO