Circulația tramvaiului 41 va fi suspendată între 30 septembrie și 6 octombrie

Linia de tramvai 41 va fi suspendată în perioada 30 septembrie 2022 (începând cu ora 21.00) – 06 octombrie 2022 (ora 04.00), pentru finalizarea lucrărilor la calea de rulare de la intersecția Str. Brașov/ Piața Drumul Taberei, a anunțat miercuri Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI). Metrorex a precizat că vor fi executate lucrări pentru readucerea liniei de tramvai 41 pe traseul definitiv.
Ion Dobreanu - mie, 28 sept. 2022, 16:53
Circulația tramvaiului 41 va fi suspendată între 30 septembrie și 6 octombrie

Pentru preluarea călătorilor, TPBI a dispus înființarea liniei navetă de autobuz 641, care va funcționa între „Piaţa Presei” şi „Ghencea‟ pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şos. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

Metrorex a anunțat la rândul său că în perioada 30.09.2022, ora 21:00 – 06.10.2022, ora 04:00 va realiza ultima etapă de amenajare a intersecției străzii Brașov cu Bd. Drumul Taberei, prin executarea lucrărilor de readucere pe traseul definitiv al liniei de tramvai nr.41.

Lucrările se realizează în colaborare cu Societatea de Transport București și cu Primăria Sectorului 6, Brigada de Poliție rutieră și Comisia de circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, care vor oferi sprijinul necesar atât pentru asigurarea continuității transportului în comun la suprafață, cât și a cadrului necesar desfășurării operațiunilor.

„Precizăm că finalizarea lucrărilor în această intersecție va realiza un important nod intermodal de transport prin crearea legăturii directe dintre metrou și transportul de suprafață precum și un acces mai facil la zonele de interes adiacente. Prezentăm scuze pentru disconfortul creat!”, au spus reprezentanții Metrorex.

FOTO: Facebook TPBI

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea de miercurea viitoare, a declarat ministrul Economiei, Marton Nagy, într-o......
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...