1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

IT&C

Cisco lansează noi soluții pentru rețeaua Wi-Fi 6

Cisco lansează noi soluții pentru rețeaua Wi-Fi 6 (cunoscut și ca 802.11ax), noul standard pentru rețele Wi-Fi, care redefinește oportunitățile de dezvoltare a companiilor.

20 iun, 2019 | ECONOMICA.net

Cisco extinde, în același timp, portofoliul networking pentru rețele campus prin livrarea unui campus core switch conceput pentru networking la scară cloud. Cisco lansează astfel singura arhitectură wireless end-to-end, integrând automatizarea și software-ul analitic cu o gamă nouă de switch-uri, puncte de acces și controllere pentru rețelele de tip campus.

Noile standarde au la bază aceleași inovații din domeniul wireless ca 5G și vor redefini modul în care interacționează companiile și consumatorii. Pe lângă viteza semnificativ mai mare comparativ cu  generația anterioară, Wi-Fi 6 oferă o capacitate cu până la 400% mai mare, fiind mult mai eficientă în spații mari precum amfiteatre, stadioane și săli de conferință. Latența este mult îmbunătățită, ceea ce permite scenarii de utilizare în timp aproape real. Rețeaua Wi-Fi 6 solicită mai puțin bateriile dispozitivelor conectate, oferind o experiență de utilizare mai predictibilă.

„Rețelele 5G și Wi-Fi 6 reprezintă o nouă eră a conectivității", a spus David Goeckeler, vicepreședinte executiv și manager general Networking and Security Business în cadrul Cisco. „Dezvoltatorii lucrează deja la următoarea generație de experiențe wireless imersive. Miliarde de lucruri se conectează la rețea, iar această evoluție va crea o complexitate fără precedent pentru departamentele IT. Cisco construiește o arhitectură de rețea multi-domeniu pentru a simplifica tot ceea este complex, oferind CIO posibilitatea să inoveze."

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO