1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 7 º

Finanţe şi bănci

Cîţu, PNL: Ministerul Finanţelor vrea să ia un împrumut, al doilea ca mărime din istoria României

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, joi, că Ministerul Finanţelor pregăteşte o echipă de negociatori pentru a contraca un împrumut, „al doilea ca mărime din istoria României" pentru ca ţara să nu se prăbuşească, afirmând că parteneri strategici discută la Davos despre „criza românească".

25 ian, 2018 | mediafax

"<>, o certitudine! Trebuie să ştiţi adevărul. Un povestitor, care lucrează într-o instituţie într-o ţară adevărată, partener strategic al României, mi-a arătat un document. L-am citit şi sunt două concluzii importante. Una aţi mai auzit-o enunţată de mine, dar a doua este informaţie bombă. Partenerii noştri strategici au dat verdictul. România este în CRIZĂ. O criză care va ajunge la nivel de alertă la jumătatea acestui an", a scris vicepreşedintele PNL Florin Cîţu, pe Facebook.

Florin Cîţu a afirmat că la Davos „partenerii noştri" vorbesc despre o „criză romanească" în trei dimensiuni: „criza politică şi instituţională", „criza economică profundă generată de dezechilibre economice vizibile şi uşor de anticipat" şi „criza morală a societăţii româneşti".

Cele trei dimensiuni ale "crizei româneşti" oferă motive de îngrijorare atât din punct de vedere al intereselor economice ale partenerilor noştri, dar si din punct de vedere geostrategic şi al funcţionării statulului de drept, spune vicepreşedintele PNL.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO