Clienții ING se autentifică în Home’Bank o dată la două zile, iar într-un office ajung o dată pe an

Clienții ING se autentifică în Home’Bank o dată la două zile pentru a efectua tranzacții și a-și verifica conturile, precum și pentru a accesa noi produse disponibile. Şi asta în timp ce ei vizitează office-ul o dată pe an, se arată într-un comunicat al ING Bank România.
Economica.net - lun, 22 apr. 2019, 13:50
Clienții ING se autentifică în Home'Bank o dată la două zile, iar într-un office ajung o dată pe an

ING Bank România a inaugurat, luni, în Bucureşti, un nou concept de office ce își propune să ofere o reinterpretare a rolului pe care îl are sediul clasic de bancă.

„Acasă la ING” aduce un nou concept, într-un spațiu deschis, care redefineşte relației cu banca, cu un accent mai mare pe consultanță și timp eficientizat.

Un accent deosebit se va pune pe consiliere și educație financiară digitală, pentru a susține clienții să facă alegeri în funcție de nevoile lor.

„Noul design al office-ului aduce spații ca ‘inima ING’ – zona de întâmpinare unde clienții devin musafiri în casa ING; zona digitală – pentru facilitarea operațiunilor și tranzacțiilor bancare digitale; zonele semi-private – birouri deschise pentru consultanță personalizată într-un mediu primitor, precum și zona privată pentru discuții cu un grad mai mare de complexitate. Prin urmare, clienții nu vor mai intra într-un sediu căutând un birou sau un ghișeu, ci vor fi întâmpinați și direcționați în funcție de solicitările lor și se pot bucura de o cafea bună pregătită în office înainte de a fi preluați de consultantul potrivit”, se arată într-un comunicat ING.

Prima casă ING a fost inaugurată în Amstelveen, Olanda, în 2016. Un an mai târziu, un concept similar a fost implementat în Belgia. Ulterior, au fost demarate proiecte-pilot la nivel global, în Polonia, Spania și Turcia. România este a șasea țară care a preluat conceptul de casă ING, și spre finalul acestui an, se va alătura și Italia.

„Casa ING reflectă răspunsul nostru la dinamica societății și la nevoile specifice ale clienților. Pe de o parte, întâlnim tendințele tot mai accentuate de digitalizare, și pe de altă parte, recunoaștem o nevoie incontestabilă de comunicare si consultanță, cu voaloare adăugată, prin discuție față în față cu un consultant. La ING, ne străduim să facem viața clienților noștri mai ușoară, să îi sprijinim să fie mereu cu un pas înainte, în viață și în afaceri. Am pus mereu preț pe servicii disponibile oriunde, oricând și instant. Ne dorim să extindem această strategie și în zona de office. Oricine poate veni să viziteze noul office ING să descopere toate soluțiile digitale pe care le oferim, într-un mediu prietenos și primitor, să discute cu consultanții noștri despre servicii și produse de banking, în timp ce beau împreună o cafea”, a declarat Javier Montes Pita, Head of Retail Banking ING.

Te-ar mai putea interesa și
Negocierile cu Rusia sunt suspendate – negociator ucrainean
Negocierile cu Rusia sunt suspendate – negociator ucrainean
Negocierile cu Rusia asupra soluţionării conflictului declanşat de agresiunea rusă asupra Ucrainei sunt suspendate, a declarat marţi la televiziunea naţională negociatorul ucrainean Mihailo......
Turismul de lux în Europa reprezintă o piaţă de 130 – 170 de miliarde de euro
Turismul de lux în Europa reprezintă o piaţă de 130 – 170 de miliarde de euro
Turismul de lux în Europa reprezintă o piaţă estimată undeva între 130 şi 170 de miliarde de euro şi care ar putea ...
Spania şi România au cele mai mari efective de ovine din Uniunea Europeană
Spania şi România au cele mai mari efective de ovine din Uniunea Europeană
Uniunea Europeană avea la finele anului trecut peste 60 de milioane de capete de ovine însă cele mai mari efective erau ...
Engie va plăti în euro pentru gazele ruseşti
Engie va plăti în euro pentru gazele ruseşti
Compania franceză de utilităţi Engie va plăti Gazprom în euro pentru gazele ruseşti, a anunţat marţi directorul general ...