1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Clienţii DigiMobil vor folosi reţeaua Vodafone, timp de doi ani. Nu vor mai avea probleme cu acoperirea

Clienţii serviciului de telefonie DigiMobil vor putea beneficia de o acoperire mult mai mare, după ce compania RCS-RDS a semnat un acord cu Vodafone România prin care să folosească reţeaua Vodafone.

10 apr, 2014 | ECONOMICA.net

Înţelegerea dintre RCS-RDS şi Vodafone va fi valabilă doi ani ani de zile, până când operatorul de cablu îşi va moderniza reţeaua, potrivit HDsatelit.

Momentan, acest tip de roaming naţional este funcţional doar pentru serviciilde de voce, nu şi pentru cele de date.

Contactaţi de ECONOMICA.NET, cei de la RCS&RDS au confirmat tranzacţia cu Vodafone.

"Vodafone Romania si RCS & RDS au incheiat un acord de roaming national, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice. Acordul dintre cele doua parti este valabil pentru o perioada de 2 ani" se arată în răspunsul RCS&RDS la solicitarea ECONOMICA.NET.

Potrivit celor de la HDSatelit, dacă avantajul celor de la RCS este legat de acoperirea la nivel naţional pe care o oferă Vodafone, acesta din urmă ar putea primi din partea RCS&RDS un interval de frecvenţe câştigat la licitaţia ANCOM.

Nu se cunoaşte încă ce cost va avea serviciul de roaming naţional.

RCS&RDS are printre cele mai bune oferte pentru telefonia mobilă: pentru un abonament de 2 euro, utilizatorii serviciului Digi Mobil primesc 200 de minute naţionale şi internet mobil nelimitat cu viteze de până la 21,6 Mbps pentru traficulde până la 3 GB. Marele dezavantaj era exact aria de acoperire a semnalului, mai redusă decât a celorlalţi operatori.

Ştirea se actualizează

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO