1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 17 º

News

Cluj-Napoca intră în scenariul roșu. Masca devine obligatorie, elevii vor învața de acasă iar teatrele și cinematografele se închid

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a stabilit, marţi, restricţii pentru municipiul Cluj-Napoca, comuna Floreşti, cea mai mare din România, şi pentru comuna Tritenii de Jos, ca urmare a depăşirii ratei de 3 la mia de locuitori a persoanelor infectate cu COVID-19.

20 oct, 2020 | Agerpres

Prefectul Mircea Abrudean a declarat, marţi, că în cele trei unităţi administrativ-teritoriale masca devine obligatorie în toate spaţiile deschise, şcolile trec în scenariul 3, se închide activitatea în interior a restaurantelor şi cafenelelor, se opresc activităţile de jocuri de noroc şi se închid pentru public cinematografele şi instituţiile de cultură. Activitatea teraselor va fi permisă, cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 metri între mese și participarea a maximum 6 persoane la o masă. Restaurantele hotelurilor vor putea funcționa, însă vor deservi exclusiv doar persoanele cazate. Cursurile în unitățile de învățământ sunt suspendate pentru o perioadă de 14 zile.

Mircea Abrudean a mai spus că măsurile intră în vigoare începând de joi, 22 octombrie, de la ora 00.00.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO