1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Clujenii de la Tellus Invest intră în Bucureşti şi dezvoltă 96 de apartamente şi spaţii comerciale în zona Pipera-Iancu Nicolae

 Tellus Invest, dezvoltatorul proiectelor Grand Park Residence, Bonjour Residence și Junior Residence, toate în Cluj-Napoca, se extinde în Capitală cu un nou proiect rezidențial din zona Iancu Nicolae, ce însumează 96 de apartamente și spații comerciale, împreună cu 176 de locuri de parcare. Investiția totală în acest ansamblu se ridică la peste 15 milioane de euro, proiectul urmând să fie finalizat în toamna acestui an.

29 iun, 2020 | ECONOMICA.net

Proiectul se va numi Grand Park Pipera și aduce o serie de facilități moderne, noutatea fiind zona de piscină, spa și sală de fitness amenajată exclusiv pentru locatarii complexului sau parcări dotate cu infrastructură pentru incarcare autoturisme electrice și hibrid în parcarea subterană.

„De mulți ani ne dorim să ne extindem în București și suntem foarte incantati că, iată, am realizat asta. Suntem în acest business de peste de 20 ani și la fiecare nou proiect am căutat sa facem lucrurile mai bine și să livrăm la cel mai înalt nivel calitativ pe care piața ni l-a permis. Zona Iancu Nicolae din Pipera ne-a atras pentru că este verde și aerisită și din acest punct de vedere se aseamănă mult cu Cluj-Napoca. A fost punct ochit, punct lovit. Nu am stat pe gânduri. Acum ne uităm deja pentru noi oportunități de dezvoltare pentru că Bucureștiul are un potențial imens pe termen lung indiferent de fluctuațiile pe termen scurt ale pieței”, a declarat Ani Căpușan, CEO Tellus Invest.

Vânzările încep în luna iulie a acestui an, fiind realizate în colaborare cu compania de consultanță imobiliară, The Concept.

„Zona Iancu Nicolae din Pipera a fost dintotdeauna o oază de prosperitate în Nordul Bucureștiului. Există un mix excelent aici între comunitatea creată și facilitățile pe care zona le oferă, inclusiv cele naturale, zona fiind mărginită de Pădurea Băneasa. Avem clienți care vin setați direct că vor doar Iancu Nicolae și nimic altceva. Dezvoltarea de proiecte premium, cum este Grand Park Pipera, a venit ca o consecință naturală a dorinței clienților să locuiască în această zonă”, a declarat Nicușor Milița, Sales Manager – North în cadrul The Concept.

Tellus Invest este cel mai mare dezvoltator din Cluj-Napoca, construind și livrând cu succes până acum peste 3.000 de apartamente. 

The Concept este unul dintre liderii pieței de servicii de vanzari si marketing pentru ansambluri rezidentiale de anvergura, iar portofoliul acesteia include peste 1.300 unități cu o valoare de peste 150 milioane de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO