1EUR = 4.7415 RON | Bucureşti 21 º

News

CNADNR a primit nouă oferte pentru construcţia centurii Buşteni de pe DN1

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a anunţat, joi, că a primit nouă oferte la licitaţia organizată pentru atribuirea contractului privind construcţia centurii Buşteni, de pe Drumul Naţional 1, cea mai aglomerată şosea din ţară, în condiţiile în care joi, la ora 10, a fost termenul limită pentru depunerea ofertelor, News.ro.

24 mar, 2016 | News.ro

Pentru varianta de ocolire a staţiunii Buşteni, de un kilometru, contractul este estimat la 17,9 milioane lei, fără TVA. Contractul are o durată de 33 luni, din care perioada de proiectare 3 luni, cea de execuţie - 6 luni, iar cea de garanţie - 24 luni.

Ofertele au fost depuse de către asocierea Telnor Invest SRL - Pro Cons XXI SRL, asocierea Triscari Construzioni SRL - Granchi SRL - Servizi Integrati All'Ingegneria SRL - Institutul de Cercetări în Transporturi - Incertrans SA, asocierea Consal SRL - Primacons Group SRL, asocierea Alpenside SRL - Eurocerad International SRL, asocierea Copisa Constructora Pirenaica SA - Copisa Constructii SRL - Transproiect 2001 SA, asocierea Tableros Y Puentes SA (Tapusa) - Construcciones Vera S.A.U.- SC Erre.Vi.A Ricerca Viabilita Ambiente SRL, asocierea Next Level Europe SRL - Eurostrade SRL - Groma Societa Di Ingegneria - Societa A Responsabilita Limitate Semplificata, asocierea Tancrad SRL - Pragosa Romania SRL – Mari-Vila Com SRL - Global Service Proiect SRL şi asocierea Citadina 98 SA & SC Vega 93 SRL & Acciona Ingenieria SA.

După ce statul a renunţat la construcţia autostrăzii Comarnic - Braşov în parteneriat public privat, din cauza costurilor prea mari, Ministerul Transporturilor a anunţat că va construi centuri ocolitoare pe DN1 pentru unele dintre staţiunile de pe Valea Prahovei, pentru fluidizarea traficului.

Este vizată în special porţiunea Comarnic-Braşov, în care DN1 are doar câte o bandă pe sens, iar în perioadele de vârf de trafic se înregistrează frecvent blocaje.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO