1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

News

CNAIR a demarat licitaţia pentru modernizarea unei părţi din centura Capitalei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat miercuri că a demarat licitaţia pentru modernizarea unui tronson din centura Capitalei şi reabilitarea unei părţi din Drumul Naţional 6 (DN6), Alexandria-Craiova, ambele contracte având o valoare cumulată estimată de 721,3 milioane lei (159 milioane euro) pentru 59,5 kilometri, potrivit anunţurilor publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

26 apr, 2017 | News.ro

Tronsonul din centura Capitalei vizat este între DN2 (zona Afumaţi) – A2 (Bucureşti-Constanţa), are o lungime de 11,5 kilometri, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 13 iunie. Valoarea contractului este de 403,4 milioane lei (88,9 milioane euro), cu TVA.

Lucrările vizează creşterea numărului de benzi de la 2 la 4, câte 2 pe sens, eliminarea unor intersecţii la nivel prin realizarea unor noduri rutiere şi a unor pasaje noi, precum şi prin reabilitarea pasajelor şi a podurilor existente.

Tot miercuri, compania a redemarat şi licitaţia pentru reabilitarea unui tronson de 48 de kilometri (între kilometrul 132 şi km 185) din DN6, care face legătura între Bucureşti şi graniţa de vest a ţării. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 14 iunie. Valoarea estimată a contractului este 317,9 milioane lei (70,1 milioane euro), cu TVA.

CNAIR a reamintit că, în data de 22 aprilie, a fost demarată achiziţia publică a contractului pentru proiectare şi execuţie a centurii Timişoara Sud. Termenul limita pentru primirea ofertelor, în acest caz, este 8 iunie.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO