CNAIR a primit primele mașini Mercedes – Benz Unimog dintr-un contract de peste 50 mil. euro

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a intrat în posesia primelor zece mașini multifuncționale Mercedes-Benz Unimog.
Robert Stan - mie, 14 apr. 2021, 17:12
CNAIR a primit primele mașini Mercedes - Benz Unimog dintr-un contract de peste 50 mil. euro

În baza unui contract în valoare totală de peste 50 milioane de euro (268.090.310 lei), fără TVA, care prevede achiziționarea a 135 de mașini multifuncționale cu echipamentele aferente, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a intrat astăzi în posesia primelor zece unități Mercedes – Benz Unimog U 423.

Conform oficialilor CNAIR, compania cu CTE Solution – Utilaje Specializate SRL a livrat astăzi primele zece mașini Mercedes – Benz Unimog U 423 dintr-un total de 135. Tot în acest an ar mai trebui livrate încă 35 de astfel de vehicule, restul urmând să intre în dotarea CNAIR în următorii doi ani, câte 45 pe an.

Prețul fără TVA al unui set complet, mașină multifuncțională Mercedes – Benz Unimog U 423 plus echipamentele aferente are valoarea de 1.668.785 lei (cca. 339.000 de euro). În această sumă intră și instructajul personalului desemnat pentru operarea acestor utilaje.

Pachetul de echipamente cu care a fost livrat fiecare Unimog include, conform CNAIR, lamă de zăpadă Schmidt Cirron SL 27, răspânditor de material antiderapant Schmidt B 30, braț de lucru extensibil multifuncțional Mulag MFK 500, cap cositor vegetație Mulag TMK 1200, cap cositor vegetație Mulag GMK 1200, cap tăietor de crengi Mulag AWS 2200 și perie frontală Schmidt VKS 26.

Cele zece unități Mercedes – Benz Unimog deja livrate au fost repartizate către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara (două unități), Cluj (o unitate), Brașov (trei bucăți), Iași (trei bucăți) și Constanța (o bucată).

Citește și:

– CNAIR contractează servicii de pază pe autostrăzi, de 115 milioane de lei
– Mercedes-Benz România a deschis un nou Centru de Logistică în Dragomirești-Vale

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...