CNAIR contractează servicii de pază pe autostrăzi, de 115 milioane de lei

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat de la începutul anului patru licitații pentru contractarea de servicii de pază pe autostrăzi, cu o valoare estimată de peste 35 de milioane de lei. La acestea se adaugă alte licitații aflate în desfășurare încă din 2018, în valoare de aproape 80 milioane de lei.
Anemona Andone - mar, 13 apr. 2021, 22:17
CNAIR contractează servicii de pază pe autostrăzi, de 115 milioane de lei

Cea mai recentă licitație, lansată marți, 13 aprilie, vizează încheierea unui acord cadru pe o perioadă de doi ani pentru “Asigurare paza patrimoniu prin patrulare si posture fixe pe Autostrada Lot 1 – A10, AIUD – TURDA km 41 + 250 – km 70 + 000 si CIC Dumbrava, km 61+350; Lot 2 – A3, CAMPIA TURZII – TURDA – GILAU – NADASELU km 0 + 000 – km 61 + 200 si CIC Gilau km 51+000; P.S. Savadisla km 39+094; District Turda DN15 km 2+000”.

Valoarea estimată a acestor servicii este estimată la 4,45 milioane de lei, ofertele urmând a fi depuse până pe 12 mai 2021.

Alte trei licitații, cu o valoare estimată de 10,26 milioane de lei fiecare, au fost lansate pe 25 februarie, fiind în prezent suspendate, conform informațiilor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Acestea vizează servicii de pază pe diverse tronsoane din A1, pe A6 și A11, pe o perioadă de patru ani.

Pe lângă aceste licitații, lansate în 2021, CNAIR mai are în derulare alte patru licitații pentru servicii de pază lansate în anii anteriori. Cea mai veche datează din septembrie 2018 și vizează obiective ale Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.

La fel ca în cazul construcției de autostrăzi, întârzierile în atribuirea contractelor de pază pot fi explicate prin contestațiile depuse.

Te-ar mai putea interesa și
Gheorghiță: De mâine se permite prezentarea directă în toate centrele de vaccinare din ţară, în limita capacității acestora
Gheorghiță: De mâine se permite prezentarea directă în toate centrele de vaccinare din ţară, în limita capacității ...
Revenirea la normalitate devine din ce în ce mai mult o certitudine, însă doar prin vaccinare se poate atinge acest obiectiv, a declarat, vineri, preşedintele Comitetului naţional de coordonare......
Macron le-a cerut Statelor Unite și Marii Britanii să nu mai blocheze exporturile de vaccinuri anti-COVID-19
Macron le-a cerut Statelor Unite și Marii Britanii să nu mai blocheze exporturile de vaccinuri anti-COVID-19
Preşedintele francez Emmanuel Macron le-a cerut vineri ''anglo-saxonilor'', făcând aluzie la Marea Britanie şi SUA, să ...
Cîţu: Începând de astăzi, românii se pot vaccina fără programare
Cîţu: Începând de astăzi, românii se pot vaccina fără programare
Premierul Florin Cîţu a anunţat că, începând de vineri, toţi românii care vor să se vaccineze anti-COVID-19 o vor ...
CGMB a adoptata bugetul Capitalei pe acest an
CGMB a adoptata bugetul Capitalei pe acest an
Proiectul privind bugetul Bucureştiului pe acest an a fost adoptat, vineri, de Consiliul General al Capitalei (CGMB), cu ...