1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

News

CNAIR a primit trei oferte pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic pentru Drumul Expres Craiova-Târgu Jiu

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit trei oferte pentru elaborarea Studiului de fezabilitate şi a Proiectului Tehnic pentru Drumul Expres Craiova - Târgu Jiu, potrivit unui comunicat al Companiei.

20 iun, 2019 | Agerpres

"Astăzi, 20 iunie 2019, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului: "Elaborare Studiu de fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru obiectivul Drum Expres Craiova - Târgu Jiu ". În cadrul acestei proceduri ofertele au fost depuse de către următorii ofertanţi: Asocierea Egis Romania SA - Search Corporation SRL; Asocierea Irimat Cons SRL - Italrom Inginerie Internationala; TPF Inginerie SRL", se menţionează în comunicat.

În conformitate cu prevederile caietului de sarcini, viitorul prestator va avea următoarele obligaţii: elaborarea Studiului de Fezabilitate; elaborarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC) şi acordarea de asistenţă tehnică până la obţinerea autorizaţiei de construcţie de către Autoritatea Contractantă; elaborarea Proiectului Tehnic de Execuţie (PTE).

Durata contractului a fost stabilită la 24 luni. Drumul Expres Craiova - Târgu Jiu va avea o lungime de 101 km, din care 73 km pe raza judeţului Gorj.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO