1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

Companii

CNAIR a scos iar la licitație reabilitarea Podului de la Cernavodă de pe A2

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat din nou la licitație reabilitarea Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600.

20 oct, 2020 | | ECONOMICA.net

Valoarea estimată a lucrărilor este de 81 milioane de lei iar durata lor este de 24 de luni. Contractul prevede o perioadă de garanție de minimum 36 de luni.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 23 noiembrie 2020, conform informațiilor din SEAP.

Podul de la Cernavodă a mai fost lansat la licitație pentru reabilitare, la pachet cu Podul peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680. Din cauză că nu a fost depusă nicio ofertă, acea licitație a fost anulată.

Cele două poduri în lungime de 2,6 kilometri, de la Borcea și Cernavodă, sunt o parte importantă a Coridorului IV Pan-European care traversează România de la Vest la Est.

Lucrările cu un grad ridicat de complexitate vor fi executate pentru prima oară după 38 de ani, perioadă în care aceste poduri nu au suferit nici un fel de lucrări de reparații semnificative pe partea rutieră. Proiectul de reabilitare a celor două poduri dunărene va fi finanțat din Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO