1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Companii

CNAIR a semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate a drumului expres Constanța - Tulcea

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat vineri prin intermediul unui comunicat că a semnat contractul de servicii având că obiect "Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Drum Expres Constanța-Tulcea", cu ofertantul desemnat câștigător al procedurii de achiziție publică, Asocierea SEARCH CORPORATION S.R.L. - EGIS ROMÂNIA S.A..

10 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Valoarea contractului este de 17.845.626,28 lei fără TVA, iar durata sa este de 24 de luni de la data de începere a contractului.

Proiectul are ca scop realizarea unui sector de drum expres între localitățile Ovidiu și Tulcea, acesta făcând parte din strategia de implementare la nivel național pentru Drumul Expres cu denumirea generică "Dobrogea Expres" și care realizează legătura între localitățile Constanța - Babadag - Tulcea - Isaccea - Măcin - Brăila. Acest drum va asigura baza necesară cererii de transport în creștere și un grad ridicat de siguranță a traficului rutier.

 Proiectul "Drum Expres Constanța – Tulcea" este prevăzut în Master Planul General de Transport al României (MPGT) și este inclus în Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO