1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 6 º

News

CNAIR: Proiectarea şi execuţia drumului Câmpu lui Neag - Cerna, scoase la licitaţie

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) , în calitate de autoritate contractantă, a transmis către SICAP anunţul de participare pentru procedura de atribuire licitaţie deschisă având ca obiect proiectarea şi execuţia drumului de legatură DN 66A Câmpu lui Neag - Cerna, conform unui comunicat al companiei. 

04 iun, 2019 | Agerpres

Valoarea estimată a contractului este de 243,072 milioane de lei fără TVA.

Durata contractului este de 36 luni, din care 8 luni perioada de proiectare (include Proiectul pentru Autorizaţia de construire) şi 28 luni perioada de execuţie lucrări.

"Drum de legătură DN 66A km 47+600 - 66+204 Campu lui Neag - Cerna" este parte componentă a drumului naţional DN 66A şi face legătura între Câmpu lui Neag şi Valea Cernei. Drumul naţional DN 66A este asfaltat până la Câmpu lui Neag, continuându-se apoi cu drumul forestier, accesul traficului auto fiind posibil numai pe anumite porţiuni.

La această dată, anunţul de participare este trimis la Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE). În termen de 5 zile se va publica pe site-ul TED, urmând a fi vizibil şi în SICAP.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO