1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 8 º

News

CNAIR: S-a reluat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia Variantei de Ocolire Galaţi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a ridicat marţi suspendarea procedurii "Proiectare şi Execuţie "Varianta de Ocolire Galaţi"", publicând răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la primul termen limită menţionat în cadrul documentaţiei de atribuire.

15 ian, 2020 | Agerpres

Astfel, conform unui comunicat remis AGERPRES, odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost acordat un nou termen limită de depunere al ofertelor până la data de 24 februarie.

Operatorii economici interesaţi de participarea la această procedură de achiziţie publică au dreptul de a adresa noi solicitări de clarificare până la ultimul termen menţionat în cadrul documentaţiei de atribuire (21 de zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor).

Valoarea estimată a procedurii este de 899,556 milioane lei fără TVA.

Durata contractului este de 54 luni şi cuprinde 12 luni perioada de proiectare şi 42 luni perioada de execuţie a lucrărilor. Finanţarea proiectării şi execuţiei Variantei de Ocolire Galaţi în lungime de 33,6 km se va face din fonduri POIM.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO