1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 33 º

News

Coadă de TIR-uri la PTF Giurgiu. Personalul a fost suplimentat

Şeful ITPF Giurgiu, Viorel Chiran, a declarat luni, pentru AGERPRES, că a suplimentat personalul la frontieră ca urmare a fluxului crescut de TIR-uri înregistrat în ultimele ore, astfel, traficul se desfăşoară pe trei artere de circulaţie în loc de două în mod obişnuit.

14 oct, 2019 | Agerpres

"În această după-amiază am constatat că înregistrăm un trafic mai mare decât în mod obişnuit, astfel încât dacă într-un interval de două ore veneau cam două sute de camioane acum, în acelaşi interval orar, traficul aproape s-a dublat, e un flux foarte mare pe unitatea de timp. Prin urmare am luat decizia ca traficul la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu să se desfăşoare pe trei artere de circulaţie în loc de două în mod obişnuit", a declarat Viorel Chiran.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare pentru camioane la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, este de 20 de minute, iar la intrarea în ţară timpul de aşteptare este de 30 de minute, pentru autoturisme timpul de aşteptare fiind de zece minute atât la intrarea cât şi la ieşirea din ţară.

În mod normal, ies din ţară prin PTF Giurgiu Ruse un număr de 1.100 de camioane în 24 de ore.

Coada de TIR-uri la PTF Giurgiu se întinde pe aproximativ trei kilometri pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti, un echipaj al Poliţiei Rutiere dirijează traficul camioanelor spre frontieră la intrarea în municipiul Giurgiu.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO