1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Cod Galben de ceață în 20 de județe, în următoarele ore

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni dimineața, mai multe atenționări nowcasting Cod Galben de ceață, valabile în următoarele ore în 20 de județe, inclusiv municipiul București.

23 dec, 2013 | Agerpres

Potrivit ANM, până la ora 8,30, local în Dobrogea, inclusiv autostrada A2, se va semnala ceață ce determină scăderea vizibilității, local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri, fenomenul fiind asociat și cu depunere de chiciură.

Până la ora 9,00, local în județele Dolj și Olt, inclusiv municipiul Slatina, precum și în județele Vrancea, Galați, Bacău, Neamț și Vaslui, inclusiv drumurile naționale și europene aferente se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură, iar vizibilitatea va fi redusă sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 10,00, pe arii extinse din județele Teleorman, Brăila, Giurgiu, Ilfov, inclusiv municipiul București, cea mai mare parte a județelor Călărași și Ialomița, local în județul Buzău, precum și în jumătatea sudică a județelor Dâmbovița, Prahova și Argeș, se vor semnala ceață și burniță, cu vizibilitate redusă local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Tot până în ora 10,00, vor fi afectate de ceață, ce determină vizibilitate redusă și local de depunere de chiciură, județele Brașov, Covasna și Harghita, inclusiv municipiile Brașov și Miercurea Ciuc, precum și drumurile naționale și europene aferente.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, menționează ANM.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO