1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 8 º

News

Cod galben de ceaţă densă în opt judeţe, în orele următoare UPDATE

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă, valabile în orele următoare în opt judeţe din Moldova, Dobrogea şi Banat, anunţă Agerpres. 

08 dec, 2019 | Agerpres

Potrivit meteorologilor, până la ora 12:00, în localităţile Dorna Candrenilor, Poiana Stampei şi Coşna din judeţul Suceava, şi în zona de munte a judeţelor Caraş-Severin şi Hunedoara, la peste 1.800 de metri altitudine, se va semnala ceaţă, fenomen care va determina scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri, scrie Agerpres.

Până la ora 11:30, ceaţa va persista în zona joasă a judeţului Satu Mare, iar până la 10:00 în judeţele Arad, Bihor, Timiş. În unele zone ceaţa va fi asociată cu burniţă.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o atenţionare nowcasting cod galben de ceaţă pentru localităţi din judeţul Constanţa, valabilă în următoarele două ore.

Astfel, între orele 10:00 - 12:00, în localităţile constănţene Medgidia, Cernavodă, Nicolae Bălcescu, Mircea Vodă, Castelu, Rasova, Crucea, Peştera, Cuza Voda, Deleni, Saligny, Adamclisi, Seimeni, Topalu, Tortoman şi Siliştea, se va semnala ceaţă, care va determina vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de cel mult 6 ore.

UPDATE Codul galben de ceaţă persistă în Satu Mare până la ora 14:00. 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o atenţionare nowcasting Cod galben de ceaţă pentru judeţul Satu Mare, valabilă în următoarele două ore.

Potrivit meteorologilor, până la ora 14:00, în zona joasă a judeţului Satu Mare, se va semnala local ceaţă, care va determina scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, şi, izolat, sub 50 de metri

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO