1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 6 º

News

Cod portocaliu de polei în opt judeţe. Cod galben de precipitaţii mixte, polei şi ceaţă în alte 10 judeţe

Opt judeţe se află joi, de la ora 8:00, sub cod portocaliu de polei până la ora 11:00, scrie News.ro. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de precipitaţii mixte şi polei, valabile în opt judeţe din Transilvania şi Muntenia, dar şi de ceaţă pentru două judeţe din zona Dobrogei.

24 ian, 2019 | News.ro

Judeţele afectate sunt Ialomiţa, Prahova, Brăila, zona joasă a judeţului Buzău, Ilfov, Călăraşi, zona joasă a judeţului Vrancea, judeţul Galaţi, unde meteorologii anunţă depuneri semnificative de polei, scrie News.ro.

În alte cinci judeţe este cod galben de precipitatii mixte care izolat duc la depunere de polei. Avertizarea, valabilă până la ora 10:00, vizează judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa - Năsăud, Maramureş şi Satu Mare.

De asemenea, Giurgiu, Teleorman şi Călăraşi sunt sub cod galben de vânt până la ora 14:00, fiind anunţat "vânt ce va atinge la rafală viteze de 55...65 km/h, trecător până la 70...75 km/h în judeţul Teleorman".

10 judeţe, sub Cod galben de precipitaţii mixte, polei şi ceaţă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de precipitaţii mixte şi polei, valabile în opt judeţe din Transilvania şi Muntenia, dar şi de ceaţă pentru două judeţe din zona Dobrogei.

Potrivit meteorologilor, până la ora 10:00, în judeţele Cluj (zona joasă), Sălaj, localităţi din Bistriţa-Năsăud, Maramureş (zona joasă) şi Satu Mare se vor semnala precipitaţii mixte, care izolat depun polei. De asemenea, până la ora 9:00, în localităţi din judeţele Giurgiu, Teleorman şi Călăraşi va fi ploaie, dar se va depune şi polei.

Tot până la ora 9:00, în judeţele Constanţa şi Tulcea va persista ceaţa, fenomen care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO