Colliers International va administra parcul industrial ELI Park 1 din Chitila

Compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania a fost desemnată să ofere servicii de property management pentru prima fază a parcului industrial ELI Park 1, în suprafață de 20.000 mp. Acesta este primul proiect al Element Industrial, dezvoltator român de spații industriale și logistice, și al patrulea parc logistic administrat de Colliers. 
Economica.net - mar, 12 nov. 2019, 08:42
Colliers International va administra parcul industrial ELI Park 1 din Chitila

În România, piața serviciilor de property management pentru spații industriale și logistice se află în stare incipientă. Prin urmare, este încurajator să vedem un proprietar de astfel de spații, aflat la prima dezvoltare, care externalizează aceste servicii pentru a asigura o mai bună performanță a proiectului”, a declarat Oana Adjudeanu, Director Property Management în cadrul departamentului Real Estate Management Services al Colliers International.

Parcul industrial ELI Park 1, dezvoltat de Element Industrial, este localizat într-un puternic hub logistic, în regiunea Chitila-Buftea, cu bun acces către nordul Bucureștiului și la forța de muncă din zonă. Prima fază de 20.000 mp a fost livrată în luna septembrie și închiriată către producătorul de electrocasnice, Arctic. 

Suprafața totală a ELI Park 1 va fi de 50.000 mp spații industriale și birouri, faza a doua urmând a fi livrată anul viitor. Întregul proiect va fi dezvoltat respectând standardele internaționale de clasă A, iar investiția totală se va ridica la peste 25 de milioane de euro.

Ca parte a mandatului de property management pentru cei 20.000 mp de spații industriale ai ELI Park 1, echipa de Real Estate Management Services a Colliers va gestiona relaţia dintre proprietar, furnizori și chiriași actuali sau potențiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.

Astfel, suprafața de spații industriale administrate de Colliers în București și în marile orașe regionale ajunge la 130.000 mp, dintr-un total de peste 500.000 mp care include și clădiri de birouri.

Portofoliul administrat de Colliers International mai include: Business Garden Bucharest, The Office din Cluj-Napoca, The Bridge, Hermes Business Campus, Ștefan cel Mare Building, Art Business Center, portofoliul de birouri deținut de Adam America, Allianz Office Building Brașov și Vox Technology Park din Timișoara, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad.

 

Te-ar mai putea interesa și
Ajutorul american blocat în Congres „nu va putea să schimbe nimic” pe front, susţine Kremlinul
Ajutorul american blocat în Congres „nu va putea să schimbe nimic” pe front, susţine Kremlinul
Ajutorul militar pentru Ucraina, blocat în Congresul american de mai multe luni de zile şi care ar urma să fie supus la vot sâmbătă, "nu va putea să schimbe nimic" în ceea ce priveşte......
Acordul pentru deminare în Marea Neagră între Turcia, România şi Bulgaria, în continuare neratificat de Ankara – surse
Acordul pentru deminare în Marea Neagră între Turcia, România şi Bulgaria, în continuare neratificat de Ankara – ...
Acordul tripartit pentru deminare în Marea Neagră, încheiat în ianuarie cu România şi Bulgaria, nu a intrat încă ...
Vamă nouă cu Ungaria: Deschiderea punctului de trecere a frontierei la Beba Veche ajunge pe masa Guvernului
Vamă nouă cu Ungaria: Deschiderea punctului de trecere a frontierei la Beba Veche ajunge pe masa Guvernului
Ministerul Transporturilor și Infrastructurii (MTI) propune aprobarea prin Hotărâre a Guvernului deschiderea punctului ...
Pintea, Ministerul Agriculturii: Peste 2,39 miliarde de euro au intrat în conturile fermierilor, până astăzi
Pintea, Ministerul Agriculturii: Peste 2,39 miliarde de euro au intrat în conturile fermierilor, până astăzi
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a virat în conturile fermierilor peste 2,39 miliarde de ...