1EUR = 4.7354 RON | Bucureşti 20 º

News

Comisarul european pentru sănătate şi siguranţă alimentară, în vizită la Bucureşti. Va avea întâlniri cu Iohannis, Daea şi Pintea

Comisarul european pentru sănătate şi siguranţă alimentară, Vytenis Andriukaitis, se află, marţi şi miercuri, la Bucureşti, unde se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, şi cu miniştrii Agriculturii şi Sănătăţii, Petre Daea şi Sorina Pintea, scrie News.ro.

26 mar, 2019 | News.ro

Comisarul european pentru sănătate şi siguranţă alimentară, Vytenis Andriukaitis, se va afla în vizită oficială la Bucureşti, în perioada 26-27 martie, anunţă Comisia Europeană, scrie News.ro.

Marţi, comisarul european va participa la Global Forum on Human Rights and a Tobacco-free World, unde va susţine un discurs despre controlul tutunului, dezvoltarea sustenabilă şi dreptul la sănătate şi va participa la o dezbatere urmată de o sesiune de întrebări. De asemenea, înaltul oficial european se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, ministrul Agriculturii şi dezvoltării rurale, Petre Daea, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Comisarul european se va întâlni şi cu Alteţa Sa Dina Mired, prinţesă a Regatului Haşemit al Iordaniei.

Miercuri, comisarul european Vytenis Andriukaitis va participa la sesiunea de deschidere a celei de-a 4-a ediţii a conferinţei anuale cu tema controlul tutunului, organizată de Reţeaua europeană pentru prevenirea fumatului (ENSP) în parteneriat cu Societatea română de pneumologie (SRP).

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO